Wordt een donateur (Nederlands/Dutch)

Yeshivath Sharashim ontvangt geen overheidsfinanciering, subsidies of schenkingen. In principe is ons beleid om geen inschrijvingsgeld voor deelname aan een van onze programma’s of het gebruikmaken van andere door ons aangeboden diensten te berekenen. Het maken en het bijhouden van deze site om u live, interactieve video sessies te kunnen aanbieden is zeer kostbaar! Het voortbestaan van Yeshivath Sharashim is afhankelijk van de vrijgevigheid van mensen, zoals u, die onze visie delen en de inhoud van onze boodschap heel belangrijk vinden.

We zijn erg dankbaar voor elke donatie, klein of groot. Elke donatie helpt het belangrijke werk van Yeshivath Sharashim. We stellen er een eer in om een lijst te mogen maken van onze belangrijkste donateurs (mits u niet anoniem wilt blijven). Ook stellen wij er een eer in om u geliefden te gedenken of belangrijke gebeurtenissen in u leven. Daarnaast kan Yeshivath Sharashim ook tijdens prive gelegenheden een programma verzorgen voor onze grote sponsors en donateurs.

Grote donateurs dekken de vaste lasten van Yeshivath Sharashim voor een of meerdere maanden. Voor meer informatie over doneer mogelijkheden en speciale privileges, klik hier om contact met ons op te nemen. Zeer vriendelijk bedankt voor het steunen van Yeshivath Sharashim’s programma’s en diensten! Voor uitleg om op andere manieren Yeshivath Sharashim’s programma’s en diensten te steunen klikt u op een van de onderstaande links.

Sponsor een sessie

Doe een gift

Doneren vanuit Israël

Doneren vanuit Nederland

Doneren vanuit de Verenigde Staten